Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Coaching

Herken je dit? Ontevreden medewerkers, veel gemopper of zelfs geroddel? Mensen spreken zich niet uit? Daar waar mensen samenwerken, kan ook een negatieve energie op de werkvloer ontstaan. Daar is niks geks aan. Soms komt dit door een organisatieverandering, een conflict tussen collega’s of door een medewerker die niet lekker in z’n vel zit. Hoe het ook komt, als leidinggevende wil jij weer een fijne sfeer met een team dat een gemeenschappelijk doel nastreeft. En je wil dat iedere medewerker tot bloei komt op de juiste plek.

Als manager kun je te maken krijgen met vervelende situaties of een negatieve werksfeer. Hoe ga je hiermee om? Het heeft geen zin om het te negeren of te verdoezelen. Je moet in actie komen en dat vraagt om lef. Ik help je graag om te onderzoeken wat er precies vastzit of waar die negatieve energie vandaan komt. En met de juiste technieken coach ik jouw medewerker(s) of team weer naar een fijne werksituatie.

Heb jij het lef om op tafel te leggen wat aandacht vraagt en aangepakt zou moeten worden? Ik help je graag!

Voor medewerker(s) en teams

Het kan zijn dat je een individuele medewerker hebt die tegen persoonlijke belemmeringen of grenzen aanloopt. Of misschien zijn het twee collega’s die het niet met elkaar kunnen vinden. Of loopt het hele team vast? Wat het ook is, ik zorg ervoor dat ik jouw medewerker(s) in beweging krijg. Samen vinden we dan een oplossing. Lees meer over mijn aanpak op de pagina Over mij en op de pagina Referenties. Of neem direct contact met me op.

Mijn aanbod:

Dit vind je misschien ook interessant...

LinkedIn
E: info@mariejosegeurts.nl
M: 06 - 46 204 123
KvK: 09168726
Algemene voorwaarden

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

MfN Registermediator

© 2022 Mariejosé Geurts
Design & code: Henry&Smaal