Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Arbeidsmediation

Is een van je werknemers ziek en hebben jullie een meningsverschil onderliggend aan het ziekteverzuim of de re-integratie? Zijn er communicatieproblemen op de werkvloer? Wil je de samenwerkingsrelaties verbeteren of is er sprake van een volledig geëscaleerd conflict? Bij veel arbeidsconflicten helpt het om met elkaar in gesprek te gaan onder begeleiding van een onafhankelijke mediator. Laat mij je helpen om tot een gezamenlijke en acceptabele oplossing te komen!

Mogelijke resultaten van arbeidsmediation

  1. Herstel van de samenwerking
    Partijen komen in beweging en nemen weer de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag. In kleine stapjes winnen ze elkaars vertrouwen weer terug.
  2. Herstel van de communicatie
    Betrokkenen doen op gelijkwaardige wijze hun verhaal. Onuitgesproken frustraties, aannames en emoties komen op tafel. Verschillen worden helder en krijgen een plek. Daarna kunnen we op zoek naar een passende oplossing.
  3. Respectvolle beëindiging van de samenwerking 
    Alles is besproken en alle emoties zijn gevoeld. Daardoor is er geen behoefte meer om negatief over elkaar te zijn. Zo nemen partijen op een goede manier afscheid.

Mijn aanpak bij arbeidsmediation

Als mediator hanteer ik een open en positieve aanpak. Ik geef alle partijen de ruimte om hun verhaal te doen, krijg de verschillen op tafel en zoek naar gemeenschappelijke belangen. Die vormen de basis van de oplossing. Daarbij heb ik ook oog voor de mensen achter het arbeidsconflict. En zet ik door tot we samen een oplossing hebben waar iedereen tevreden mee is. Lees meer over mijn visie en aanpak op de pagina Over mij en op de pagina Referenties.

“Mariejose kan goed spiegelen en laat zo nodig haar directheid en nuchterheid zien.”
 

Wat kan ik voor je doen?

Heb jij te maken met een conflict op de werkvloer en denk je dat arbeidsmediation de oplossing kan zijn? Ik denk graag met je mee! Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gaan we met elkaar verder, dan vind je de kosten op de pagina Tarieven.

Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland

MfN RegistermediatorIk ben opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dit betekent dat je ervan kunt uitgaan dat ik kwaliteit bied en vakbekwaam ben. Ik voldoe aan de regelgeving, blijf up-to-date door bijscholing en ik bied de mogelijkheid tot klacht- en tuchtrecht.

Dit vind je misschien ook interessant...

LinkedIn
E: info@mariejosegeurts.nl
M: 06 - 46 204 123
KvK: 09168726
Algemene voorwaarden

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

MfN Registermediator

© 2022 Mariejosé Geurts
Design & code: Henry&Smaal