Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Linda Heutink, directeur Zorg en behandeling Pluryn

"Mariejose was van 2018 tot 2021 externe coach bij Siza. Zij bood teamcoaching, individuele coaching, begeleiding van intervisie, begeleiding bij conflicten en procesbegeleiding. Ik leerde haar kennen in mijn rol als opdrachtgever van het onderdeel leren en ontwikkelen. Daarnaast nam ik deel aan diverse activiteiten die ze ontplooide voor ons managementteam. Ook ben ik bekend met de diverse evaluaties die zij uitvoerde."

Met name in de begeleiding van de intervisies voor managers maakte Mariejose indruk op mij. Ik ken haar als een gespreksleider, die goed de structuur vasthoudt en ondertussen veel ruimte biedt voor dat wat gebeurt in het moment. Ze kan ontzettend goed aansluiten bij waar de ander is en zodoende de ander ook echt het gevoel geven dat hij/zij gehoord en gezien wordt. Zij kan echt even naast de ander komen staan vanuit meerzijdige partijdigheid. Daarin laat ze de nodige warme stevigheid zien, zonder haar onpartijdigheid te verliezen.

Mariejose weet binnen korte tijd een veilige setting te creëren, waarin dat wat niet gezegd of gehoord is, toch gezegd en gehoord kán worden. Iedere deelnemer aan het gesprek krijgt een stem. Zij kan goed spiegelen en laat zo nodig haar directheid en nuchterheid zien. Hierdoor ontstaat er ruimte die er eerst niet was. Het was een plezier om met Mariejose samen te werken! 

Andere artikelen:

LinkedIn
E: info@mariejosegeurts.nl
M: 06 - 46 204 123
KvK: 09168726
Algemene voorwaarden

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

MfN Registermediator

© 2022 Mariejosé Geurts
Design & code: Henry&Smaal