Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Over mij

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de interactie tussen mensen. Als puber voerde ik eindeloze discussies over wat ‘normaal’ is. Dit tot ergernis van mijn broer en zussen. Openheid en oprechtheid in het contact vind ik erg belangrijk. Ook heb ik een voorliefde voor de onderstroom in teams. Ik breng zaken in beweging en krijg het ‘gedoe op tafel’, waardoor mensen weer met elkaar in gesprek gaan.

Ik breng beweging

Ik ben sterk in dat wat ogenschijnlijk vast zit weer in beweging brengen. Daar geniet ik enorm van! Inmiddels heb ik met heel veel plezier honderden mensen en teams begeleid. Dat doe ik nu al ruim twintig jaar, maar ik ben nooit uitgeleerd. Daarom volg ik jaarlijks opleidingen en zoek ik vakgenoten op voor reflectie. Meer over mijn achtergrond lees je op mijn LinkedIn en op de pagina Referenties.

 

Voor alle arbeidsconflicten

Als MfN mediator, conflictspecialist en coach help ik directies, managers en professionals met het doorbreken van inefficiënte patronen, spannende samenwerkingsrelaties en vastzittende teams. Ik zorg ervoor dat leidinggevenden weer grip krijgen op hun team(leden). Daardoor werken mensen weer fijn samen, worden er doelen gehaald en plezier gemaakt. Wat het vraagstuk ook is, samen komen we tot de kern en boeken we resultaat. Dat doe ik ook graag met/voor jou!

Mariejosé kan de ander ook echt het gevoel geven dat hij/zij gehoord en gezien wordt.

Wat kan ik voor je doen?

 

Laten we kennismaken!

Wil je graag eens sparren over een buikpijnverhaal, zorgwekkende situatie of vraagstuk? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!

Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland

MfN RegistermediatorIk ben opgenomen in het kwaliteitsregister van de mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dit betekent dat je ervan kunt uitgaan dat ik kwaliteit bied en vakbekwaam ben. Ik voldoe aan de regelgeving, blijf up-to-date door bijscholing en ik bied de mogelijkheid tot klacht- en tuchtrecht.

Dit vind je misschien ook interessant...

LinkedIn
E: info@mariejosegeurts.nl
M: 06 - 46 204 123
KvK: 09168726
Algemene voorwaarden

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

MfN Registermediator

© 2022 Mariejosé Geurts
Design & code: Henry&Smaal