Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Referenties

Hoe ervaren andere managers/doorverwijzers mijn mediation en coaching? Wat kan ik voor je doen? Lees meer over mij en mijn aanpak in de referenties van anderen.

Linda Heutink, directeur Zorg en behandeling Pluryn

“Mariejose was van 2018 tot 2021 externe coach bij Siza. Zij bood teamcoaching, individuele coaching, begeleiding van intervisie, begeleiding bij conflicten en procesbegeleiding. Ik leerde haar kennen in mijn rol als opdrachtgever van het onderdeel leren en ontwikkelen. Daarnaast nam ik deel aan diverse activiteiten die ze ontplooide voor ons managementteam. Ook ben ik bekend met de diverse evaluaties die zij uitvoerde.

Met name in de begeleiding van de intervisies voor managers maakte Mariejose indruk op mij. Ik ken haar als een gespreksleider, die goed de structuur vasthoudt en ondertussen veel ruimte biedt voor dat wat gebeurt in het moment. Ze kan ontzettend goed aansluiten bij waar de ander is en zodoende de ander ook echt het gevoel geven dat hij/zij gehoord en gezien wordt. Zij kan echt even naast de ander komen staan vanuit meerzijdige partijdigheid. Daarin laat ze de nodige warme stevigheid zien, zonder haar onpartijdigheid te verliezen.

Mariejose weet binnen korte tijd een veilige setting te creëren, waarin dat wat niet gezegd of gehoord is, toch gezegd en gehoord kán worden. Iedere deelnemer aan het gesprek krijgt een stem. Zij kan goed spiegelen en laat zo nodig haar directheid en nuchterheid zien. Hierdoor ontstaat er ruimte die er eerst niet was. Het was een plezier om met Mariejose samen te werken! 

Brigit Meelen, Arts Verstandelijk Gehandicapten Siza

Ik heb Mariejosé ervaren als een zeer prettige, open en directe coach! Met haar manier van coachen creeerde ze al snel een veilige en open sfeer binnen ons team. Ze wist snel zaken te verhelderen, en bleef daarin ook erg praktisch, daar houden artsen van :). Door haar ondersteuning bij besluitvormingsprocessen bracht ze ons team weer in beweging. Zo is de Deep Democracy methodiek inmiddels een veelgebruikte en zeer effectieve methode gebleken, die groei in besluitvorming en samenwerking binnen ons team heeft versterkt.

Renate Jacobs, regiomanager Estinea

Als iemand wel geschikt is in het ontrafelen van de onderstroom, een neus heeft voor gedoe en dit dan boven tafel krijgt, inzichten deelt en coacht richting oplossingen, ben jij het! Ik weet je te vinden mocht het nodig zijn.

Mike Bruggeman, directeur intramuraal bij Vivent

Helpt! Zeker in het doorbreken van disfunctionele patronen. Scherp, direct en eerlijk. Hou ik wel van. Mariejosé is uitermate deskundig in het coachen van individuele medewerkers en het ondersteunen van intervisie. Heb graag gebruik gemaakt van haar procesondersteuning aan grote groepen. Daarnaast is Mariejosé een fijn mens.

Lenneke Schols, specialist oudergeneeskunde

Mooie start-up! Ik gun iedereen met een conflict een mediator zoals jij bent.

Yvonne Smid-Ekkers, manager Entree & communicatie

Dank voor de geweldige begeleiding vanochtend! Je hebt een begin gemaakt met het laten uitspreken van bepaalde zaken die onder de radar bleven en ik er niet uit kreeg. Het bleef zweven. Ik denk echt dat dit het begin is van een nieuwe periode van het team. Of iedereen blijft weet ik niet, maar ze komen hier samen sterker uit! Mede dankzij jou! Veel dank daarvoor!

Michel Peters, CEO at Growtivity

Je ontmoet zo nu en dan personen in je werkbare leven die bovengemiddelde kwaliteit leveren. Mariejosé is zo'n persoon. Bovendien een fijn mens. Door haar begeleiding bij Siza heeft de samenwerking en relatie met mijn collega-managers meer diepgang gekregen en hebben we heel wat noten weten te kraken.

Dit vind je misschien ook interessant...