Mariejosé Geurts Mediation & Coaching Mariejosé Geurts Mediation & Coaching

Referenties

Hoe ervaren andere managers/doorverwijzers mijn mediation en coaching? Wat kan ik voor je doen? Lees meer over mij en mijn aanpak in de referenties van anderen.

Brigit Meelen, Siza

Ik heb Mariejosé; ervaren als een zeer prettige, open en directe coach! Met haar manier van coachen creeerde ze al snel een veilige en open sfeer binnen ons team. Ze wist snel zaken te verhelderen, en bleef daarin ook erg praktisch, daar houden artsen van :).

Renate Jacobs, Estinea

Als iemand wel geschikt is in het ontrafelen van de onderstroom, een neus heeft voor gedoe en dit dan boven tafel krijgt, inzichten deelt en coacht richting oplossingen, ben jij het! Ik weet je te vinden mocht het nodig zijn.

Mike Bruggeman, Vivent

Helpt! Zeker in het doorbreken van disfunctionele patronen. Scherp, direct en eerlijk. Hou ik wel van.

Lenneke Schols, oudergeneeskunde

Mooie start-up! Ik gun iedereen met een conflict een mediator zoals jij bent.

Yvonne Smid-Ekkers, Entree & communicatie

Dank voor de geweldige begeleiding vanochtend! Je hebt een begin gemaakt met het laten uitspreken van bepaalde zaken die onder de radar bleven en ik er niet uit kreeg.

Michel Peters, Growtivity

Je ontmoet zo nu en dan personen in je werkbare leven die bovengemiddelde kwaliteit leveren. Mariejosé is zo'n persoon. Bovendien een fijn mens.

Linda Heutink, Pluryn

"Mariejose was van 2018 tot 2021 externe coach bij Siza. Zij bood teamcoaching, individuele coaching, begeleiding van intervisie, begeleiding bij conflicten en procesbegeleiding. Ik leerde haar kennen in mijn rol als opdrachtgever van het onderdeel leren en ontwikkelen. Daarnaast nam ik deel aan diverse activiteiten die ze ontplooide voor ons managementteam. Ook ben ik bekend met de diverse evaluaties die zij uitvoerde."

Andere artikelen:

LinkedIn
E: info@mariejosegeurts.nl
M: 06 - 46 204 123
KvK: 09168726
Algemene voorwaarden

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

MfN Registermediator

© 2022 Mariejosé Geurts
Design & code: Henry&Smaal